متفرقه

4 نکته امنیتی موبایل برای محافظت از داده های شما

این روزها ما از گوشی هایمان برای همه چیز استفاده می کنیم. چه از آن ها برای گپ زدن با دوستانمان استفاده کنیم، چه به عنوان یک ساعت زنگ دار برای بیدار کردن ما در صبح، یا به عنوان یک سیستم GPS که به ما نشان می دهد کجا باید بچرخیم، تلفن های ما همیشه با ما هستند. پس زمینه کامپیوتر رایگان را از اینجا دانلود بفرمایید.

این می تواند راحت باشد، اما داده های تلفن ما نیز می تواند علیه ما استفاده شود. آسیب‌پذیری‌های روز صفر و تاکتیک‌های فیشینگ می‌توانند هکرها را قادر می‌سازند تا به اطلاعات شما برای نفع شخصی خود دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را سرقت کنند.

در حالی که راه‌حل‌های امنیت سایبری شرکت‌هایی مانند Avast و Kaspersky می‌توانند یک خط دفاعی تلفن همراه ارائه دهند، راه‌های مختلفی برای ایمن نگه داشتن اطلاعات شما وجود دارد. روش دانلود از تورنت در سایت معتبر جالب آموز توضیح داده شده است.

برای ایمن سازی داده های خود، نکات امنیتی موبایل ما را در زیر بررسی کنید.

سیستم عامل خود را به روز کنید

یکی از موثرترین عادات امنیتی موبایل، به روز رسانی منظم سیستم عامل (OS) تلفن خود است. از این گذشته، هر سال تهدیدهای امنیتی برای هر دو iOS و Android یافت می شود. در حالی که چیزی به نام سیستم‌عامل غیرقابل نفوذ وجود ندارد، به‌روزرسانی‌ها به شرکت‌های گوشی‌های هوشمند کمک می‌کنند تا شکاف‌های امنیتی را که به طور طبیعی در طول زمان پیدا می‌شوند پر کنند.

یک روش هوشمندانه این است که به‌روزرسانی‌های خودکار را در دستگاه خود فعال کنید (با فرض اینکه قبلاً فعال نشده باشد). با این حال، چیزی که باید در نظر داشت این است که دستگاه‌های اندرویدی همیشه آخرین به‌روزرسانی‌ها را ندارند. برای اندرویدها، به‌روزرسانی‌ها فقط تا دو سال پس از عرضه گوشی تضمین می‌شوند. اگر اندروید شما بیش از چند سال از عمر آن می گذرد و دیگر به روز رسانی دریافت نمی کند، ممکن است زمان آن رسیده باشد که کلاً یک دستگاه جدید تهیه کنید.

در حالی که به روز رسانی ها برای ایمن نگه داشتن گوشی شما مفید هستند، مطمئن شوید که به طور منظم از iPhone یا Android خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. ابزارهای ساده ای برای کمک به شما برای انتقال و مدیریت محتوای گوشی وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که همیشه به اطلاعات مهم خود دسترسی دارید.

رمزهای عبور قوی تنظیم کنید

رمز عبور چهار رقمی آیفون بهترین راه برای حفظ امنیت اطلاعات شما نیست. چه یک آیفون یا یک اندروید داشته باشید، باید یک رمز عبور قوی برای جلوگیری از افتادن اطلاعات خود به دست افراد نادرست تنظیم کنید.

هرچه رمز عبور شما کوتاه تر و ساده تر باشد، مجرمان راحت تر می توانند رمز عبور را بشکنند. در مقابل، برای ایجاد یک رمز عبور پیچیده و قوی، در اینجا چند نکته وجود دارد:

از حداقل 12 کاراکتر استفاده کنید: هر چه رمز عبور شما طولانی تر باشد، بهتر است. تا زمانی که رمز عبور شما حداقل 12 کاراکتر باشد، احتمالا به اندازه کافی پیچیده است که اطلاعات شما را ایمن نگه دارد.

از اعداد و نمادها استفاده کنید: انواع کاراکترها را با اعداد و سایر نمادها تغییر دهید تا رمز عبور شما کمتر قابل پیش بینی باشد.

از کلمات یا عبارات رایج اجتناب کنید: به هر قیمتی از رمزهای عبور مانند “12345” و “password” خودداری کنید. درعوض، به یک رمز عبور منحصر به فرد فکر کنید و از کلمات غیر مرتبط با موضوع پلتفرمی که در حال ورود به آن هستید استفاده کنید.

در مورد وای فای عمومی احتیاط کنید

در حالی که شبکه‌های Wi-Fi عمومی رایگان زمانی که در صف کافی‌شاپ ایستاده‌اید یا در لابی هتل نشسته‌اید راحت به نظر می‌رسند، اما این شبکه‌ها همچنین یک خطر امنیتی هستند. برخی از تهدیدات بالقوه Wi-Fi عمومی عبارتند از:

حملات دوقلو شیطانی: این نوع حمله زمانی رخ می دهد که شخصی به عنوان یک سرویس Wi-Fi عمومی معتبر ظاهر شود. وقتی به شبکه آنها متصل می شوید، اینترنت شما کار می کند، اما فعالیت آنلاین شما به خطر می افتد.

بسته sniffing: بسته sniffing روشی است که توسط مجرمان سایبری برای تجزیه و تحلیل ترافیک وب و سرقت اطلاعات شما استفاده می شود.

حملات Man-in-the-Middle: در این نوع حمله، شخص ثالثی اطلاعات بین شما و اتصال Wi-Fi شما را رهگیری می کند. از آنجا، هکر به فعالیت آنلاین شما، از جمله هر نام کاربری و رمز عبوری که در یک جلسه تایپ می کنید، دسترسی پیدا می کند.

در حالی که VPN ها می توانند یک دفاع عالی در برابر این نوع حملات باشند، بهترین راه برای محافظت از خود این است که به طور کامل از استفاده از Wi-Fi عمومی خودداری کنید.

اما Wi-Fi تنها جایی نیست که هکرها در آن کمین می کنند. جاسوس‌افزار پگاسوس نوعی تهدید سایبری است که از طریق اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی مانند واتس‌اپ و آی‌مساژ، تلفن‌ها را آلوده می‌کند. بر این اساس، اجتناب از کلیک کردن روی پیوندهای مشکوک یا تعامل آنلاین با افراد غریبه بسیار مهم است.

احراز هویت دو مرحله ای را فعال کنید

احراز هویت دو مرحله‌ای یک اقدام امنیتی است که از شما می‌خواهد دو نوع تأیید هویت را برای تأیید هویت خود ارائه دهید. به عنوان مثال، این ممکن است به این معنی باشد که اگر وارد برنامه بانک خود می‌شوید، پس از تایپ رمز عبور، باید کدی را نیز وارد کنید که به ایمیل شما ارسال شده است.

فعال کردن احراز هویت دو مرحله ای به ویژه برای برنامه های تلفن همراه دارای اطلاعات مالی شما مهم است. گاهی اوقات رمزهای عبور در نقض غیرقابل اجتناب داده ها لو می روند. در شرایطی که این اتفاق برای شما می افتد، احراز هویت دو مرحله ای می تواند نجات دهنده باشد. گفتنی است، اگر متوجه شدید که شخصی اطلاعات ورود شما را می داند، رمز عبور خود را در اسرع وقت تغییر دهید.

سخنان پایانی

افراد عادی اطلاعات شخصی زیادی را در گوشی هوشمند خود ذخیره می کنند. برای جلوگیری از به خطر افتادن این اطلاعات، تنظیم رمزهای عبور قوی، اجتناب از Wi-Fi عمومی و استفاده از احراز هویت دو مرحله ای در صورت امکان بسیار مهم است.

عامل دیگری که بر سطح امنیت تلفن همراه تأثیر می گذارد، نوع سیستم عاملی است که تلفن استفاده می کند. بین اندروید و iOS، هر کدام نقاط قوت و ضعف امنیتی خاص خود را دارند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا